divendres, 13 d’abril del 2012

BENVINGUTS AL LLARG VIATGE!

Era impossible deixar passar el tren i no parlar en aquest Taller de Somnis dels companys de Txarango, somiadors de llocs millors, equilibristes de paraules, poetes nòmades, trapezistes d’un circ ple de melodies i ritmes que ens deixen la certesa que un altre món és possible. Un món amb més somriures, amb alegria per la vida, i resistència per vèncer els contratemps.És un grup de música, per aquells que no els coneixeu, que aglutina la seva força en un mestissatge rítmic molt potent i que no deixa de banda la lletra en les seves cançons, omplin-les de contingut, alegria i grans veritats.
L’estiu passat van portar la seva festa arreu de Catalunya, com les caravanes i els circs que tant apareixen en les seves cançons i aquest hivern van treure el seu primer disc “Benvinguts al llarg viatge”, enmig d’una gran explosió de fans i bones crítiques. Són a dia d’avui la gran revelació musical.I sense més dilació, us deixo aquí l’enllaç de la seva web, recent inaugurada, on podreu descobrir més detalls de la seva història, descarregar-vos el seu disc, i també descobrir els concerts que faran al llarg dels propers mesos. La gira obra les portes aquest proper dimecres 18 d’Abril a la Sala Apolo de Barcelona. Allà estarem per somiar una estona. De veritat, si no els coneixeu, dediqueu-vos una estona i descobriu-los!
Molta sort i... BENVINGUTS AL LLARG VIATGE!!!
---
Era imposible dejar pasar el tren y no hablar en este Taller de Somnis de los compañeros de Txarango, soñadores de lugares mejores, equilibristas de palabras, poetas nómadas, trapecistas de un circo lleno de melodías y ritmos que nos dejan la certeza que otro mundo es posible. Un mundo con más sonrisas, con alegría por la vida, y resistencia para vencer los contratiempos.Es un grupo de música, por aquellos que no los conocéis, aglutina su fuerza en un mestizaje rítmico muy potente y no deja de banda la letra en sus canciones, llénandolas de contenido, alegría y grandes verdades.
El verano pasado trajeron su fiesta por toda Cataluña, como las caravanas y los circos que tanto aparecen en sus canciones y este invierno sacaron su primer disco “Benvinguts al llarg viatge” "Bienvenidos al largo viaje"), en medio de una gran explosión de fans y buenas críticas. Son a día de hoy la gran revelación musical. Y sin más dilación, os dejo aquí el enlace de su web, reciente inaugurada, donde podréis descubrir más detalles de su historia, descargaros su disco, y también descubrir los conciertos que harán a lo largo de los próximos meses. La gira obra las puertas este próximo miércoles 18 de Abril a Sala *Apolo de Barcelona. Allá estaremos para soñar un rato. De verdad, si no los conocéis, dedicaos un rato y descubridlos!
Mucha suerte y... BIENVENIDOS Al LARGO VIAJE!!

5 comentaris:

JOAN ha dit...

Perdonad la ausencia...

Hoy os dejo una entrada bilingüe que pretende presentaros un grupo que en Catalunya está empezando a triunfar y que he tenido la suerte de conocer de cerca desde el minuto 0.

La mayoría de canciones estan en catalàn, también tienen algunas en castellano, en todo caso soy de los que piensan que el arte no entiende de idiomas, así que espero que os guste su música :)

Abrazos fuertes a tod@s!

Anònim ha dit...

te dejo un beso , ahora los escucho detenidamente :)
Bss niño!

lisebe ha dit...

Doncs Joan després de tenir uns dies tranquils de vacances em toca passar per l'hotel de operacions, em fan una intervenció precisament el 18 així que els escoltaré i em quedaré amb les ganetes de poder asistir mes endavant. Moltes gràcies per ser-hi sempre guapissim !!

Molts petonets i una abraçada :)

Carlos ha dit...

Que casualidad, yo en mi blog, tambien hablaba de un primer "algo" de mi primer libro...
Mucha suerte a Txarango tengo en cuenta la recdomendación y estaré pendiente del disco. Saludos amigo

luna ha dit...

Com m'agrada llegir-te parlant d'uns amics que han atrapat els somnis amb les mans i q lluiten per allò que els omple la vida, saps q he vist creixer el grup i aixó em fa sentir part d'aquest poble anomenat clownia.
tINC PAPALLONES A LA PANXA PEL CONCERT DE DIMECRES A L'APOLO DE BARCELONA... jajajjajajjaja... si és q yo soy así!!!
I ja saps... no deixis de caminar!!